Planning 2018-07-10T11:48:39+02:00

Financiële Planning

Een financiële planning begint met het in kaart brengen van uw wensen, dromen en doelen. Welke plannen heeft u bijvoorbeeld na pensionering? Of misschien wilt u wel eerder stoppen met werken. En wilt u geld nalaten of juist niet?

Kompas Advisering brengt uw huidige financiële situatie in kaart. Als u ondernemer bent wordt hierin ook de waarde van uw onderneming meegenomen. Deze momentopname van uw financiële situatie houden we vervolgens tegen het licht.

Wat heeft u al geregeld en is dit nog steeds de beste en voordeligste manier om uw doelen te bereiken? Afgelopen jaren zijn bijvoorbeeld de premies van overlijdensrisicoverzekeringen sterk gedaald. Het kan dus lonen uw huidige verzekeringen eens kritisch te bekijken.

Goed inzicht

Met een goed inzicht in uw vermogen heeft u een handvat om dichter bij uw doelen te komen. Misschien is er meer mogelijk dan u denkt en kunt u door kleine aanpassingen uw plannen voor de toekomst wel realiseren.

Wij geven u dit inzicht en overzicht door een financiële planning te maken die ook regelmatig aangepast wordt aan de actuele situatie. Zo komt u niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan.

Kosten

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, leest u dan onze dienstenwijzer.

Dienstenwijzer

Kompas Advisering geeft u advies over de belangrijkste financiële keuzes in uw leven. We helpen u met het vinden van de juiste koers. Onze persoonlijke aandacht en aanpak leveren u een op maat gemaakt advies op. Bijvoorbeeld op het gebied van hypotheken, uw oude dag, voorzieningen voor uw nabestaanden of vermogensopbouw middels sparen of beleggen. In ons advies staat u centraal. Onze financiële planning is maatwerk. Hierbij komen alle onderwerpen aan bod. We zijn u graag van dienst.