Hypotheek 2018-07-05T12:00:33+02:00

Hypotheek

Bij de aankoop of verbouwing van een woning komt heel wat kijken: de financiering is daar een belangrijk onderdeel van. Kompas Advisering neemt u graag mee in het hele proces rondom het afsluiten van een hypotheek. We bespreken uw wensen en verwachtingen voor nu en in de toekomst. Een hypotheek is immers een  belangrijke bouwsteen voor uw toekomstig vermogen. Op basis van uw voorkeuren en uw toekomstvisie zoeken wij samen met u naar de beste oplossing. Kompas Advisering vergelijkt meer dan 20 aanbieders op rente en voorwaarden. Zo kunnen wij de best passende hypotheek bij uw situatie garanderen.

Bent u ondernemer?

Als zelfstandig ondernemer bent u gewend om de beste deals te sluiten. Natuurlijk wilt u dit ook voor uw hypotheek. Het aanvragen en afsluiten van de juiste hypotheek is vaak complex. Bovendien vragen geldverstrekkers allerlei stukken bij u op zoals bijvoorbeeld een inkomensverklaring. Wij adviseren en begeleiden u gedurende het gehele proces. Wij stellen zelfs een inkomensverklaring voor u op!

Heeft u een verlengingsvoorstel van uw bank?

Dan is het verstandig deze door ons te laten checken. Past de huidige hypotheek nog wel bij u en is dit het beste aanbod? Wellicht komen we samen tot de conclusie dat er betere opties voor u zijn.

Contact opnemen

Dienstverleningsdocument voor hypotheken

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, leest u dan ons dienstverleningsdocument voor hypotheken

dienstverleningsdocument voor hypotheken

Kompas Advisering geeft u advies over de belangrijkste financiële keuzes in uw leven. We helpen u met het vinden van de juiste koers. Onze persoonlijke aandacht en aanpak leveren u een op maat gemaakt advies op. Bijvoorbeeld op het gebied van hypotheken, uw oude dag, voorzieningen voor uw nabestaanden of vermogensopbouw middels sparen en/of beleggen. In ons advies staat u centraal. Onze financiële planning is maatwerk. Hierbij komen alle onderwerpen aan bod. We zijn u graag van dienst.