Over ons 2018-07-10T11:44:21+02:00

Kompas Advisering is een kantoor door en voor ondernemers!

We zijn een jong kantoor dat gestart is in 2018 en beschikken over een schat aan ervaring in met name de financiële dienstverlening.

Ons motto is: Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent; dat maakt je een stuk gelukkiger. Laat de rest zoveel mogelijk aan een specialist over.

José Baars
José BaarsAdviseur
Expert/specialist

Adviseur José

Ik ben José Baars. Ik geloof erin dat je moet doen waar je goed in bent en waar je plezier in hebt. Dan haal je het beste uit jezelf en krijg je er energie van. Mijn passie is om mensen te helpen met het beste advies. Ik ga uitvoerig met u in gesprek om erachter te komen wat uw doelen en wensen zijn voor de toekomst.

Door mijn werkervaring in de financiële dienstverlening en als dochter van een ondernemer realiseer ik me dat er vaak onvoldoende tijd en focus is om de financiële positie van u en uw gezin te plannen en inzichtelijk te maken. Ik help u graag om juist die geldzaken op een rij te zetten en aan te passen aan uw doelen en wensen. Zo weet u zeker dat u alles financieel goed op orde heeft.

Focus

We onderscheiden ons in de financiële dienstverlening door onze focus op ondernemers en hun gezin. Deze groep is vaak heel druk bezig met hun eigen onderneming en heeft of neemt niet altijd de tijd om de financiën goed te regelen. Hiervoor kunt u een beroep doen op ons.