Advies 2018-07-10T11:45:16+02:00

Advies

Kompas Advisering doet meer dan Hypotheken, Pensioenen en Financiële Planning.

Kompas Advisering is een all round advieskantoor. Ook op het gebied van echtscheiding, belastingen, schenken en erven bent u aan het juiste adres bij ons. We zijn aangesloten bij de stichting FFP. Dit betekent dat we op alle bovengenoemde deelgebieden kunnen adviseren. Maar mocht het te specialistisch worden dan hebben we de contacten met de juiste mensen die u verder kunnen helpen. Denkt u bijvoorbeeld aan een fiscalist of notaris. Wij blijven wel uw aanspreekpunt.

Beleggingen

Op het gebied van vermogen opbouwen werken wij samen met het Noord Nederlands Effecten Kantoor (NNEK). Dit kantoor heeft jarenlange ervaring met vermogensbeheer.

Wij gaan met u in gesprek waarom u wilt gaan beleggen en wat u met uw beleggingen wilt bereiken. Heeft u een bepaald vermogen nodig op een zekere datum? Of wilt u meer rendement behalen op uw aanwezige vermogen? Samen kijken we wat de beste oplossing voor u is om uw doelen te behalen. De uiteindelijke invulling van de portefeuille wordt door NNEK geregeld.
Heeft u vragen over uw beleggingen? Dan belt u gewoon met Kompas Advisering. Wij nemen met regelmaat contact met ú op om de portefeuille en uw doelstellingen met u te bespreken.

Financiële keuzes

Kompas Advisering geeft u advies over de belangrijkste financiële keuzes in uw leven. We helpen u met het vinden van de juiste koers. We staan graag voor u klaar!

Kompas Advisering geeft u advies over de belangrijkste financiële keuzes in uw leven. We helpen u met het vinden van de juiste koers. Onze persoonlijke aandacht en aanpak leveren u een op maat gemaakt advies op. Bijvoorbeeld op het gebied van hypotheken, uw oude dag, voorzieningen voor uw nabestaanden of vermogensopbouw middels sparen of beleggen. In ons advies staat u centraal. Onze financiële planning is maatwerk. Hierbij komen alle onderwerpen aan bod. We zijn u graag van dienst.